Kaartenverkoop voor festival 'Metal in Flanders' van start

Oudenaarde - De vzw MetalEvents opent de kaartenverkoop voor het muziekfestival 'Metal in Flanders' dat op 10 november in de evenementenhal De Qubus in de Lindestraat in Oudenaarde plaatsvindt.

De organisatoren strikten eerder al Guilty As Charged, Scutigera en Saille. Intussen zijn de laatste twee namen aan de affiche toegevoegd. Met Poseydon brengt de vzw Metal Events ervaren geweld op het podium. 'De band werd opgericht in 1992, opteerde enkele jaren later voor een break, maar is sinds 2006 helemaal terug. De Griekse watergod zal het dus niet nalaten om met hernieuwde krachten op 10 november zijn spierballen te laten rollen', belooft Henk Deweerdt van de vzw MetalEvents.

'Maar de band die De Qubus echter zal afbreken, is zonder twijfel Spoil Engine die onlangs nog op het Graspopfestival stond. In het najaar brengt deze Belgische trash-metalband een nieuw album uit en dat willen ze maar al te graag promoten in Oudenaarde. De groep kleurde trouwens ook al de affiche van Pukkelpop.'
 

De kaartenverkoop voor het festival Metal in Flanders is intussen geopend. Tickets kan je reserveren via tickets@metalinflanders.be. Voor meer informatie over het festival kan je surfen naar www.metalinflanders.be.

Een filmpje van het optreden van Spoil Engine op Graspop kan je bekijken via de link: http://www.youtube.com/watch?v=BNtejiNUIzk&feature=related!.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio