Verkeersmaatregelen tijdens opbouw en festivaldagen Feest in het Park

Oudenaarde - De zeventiende editie van Feest in het Park loopt van donderdag 23 tot zondag 26 augustus. In de Minderbroedersstraat moet je met een gewijzigde verkeerssituatie rekening houden.

Tijdens de opbouwfase verloopt het verkeer in de Minderbroedersstraat over verplaatste rijvakken en dit vanaf het kruispunt met de Westerring (N60) tot net voorbij het festivalterrein. De snelheid wordt er beperkt tot 30 kilometer per uur. Langs beide zijden van de Minderbroedersstraat, vanaf de oprit met de N60 tot de op- en afritten met de Donkstraat, geldt een parkeerverbod.

Tijdens de festivalfase, vanaf woensdag 22 augustus om 19 uur tot maandag 27 augustus om 16 uur, gelden volgende regels:
- Een toegangsverbod voor alle bestuurders (uitgezonderd plaatselijk verkeer) in de Minderbroedersstraat tussen de afrit van de N60 (komende vanuit richting Gent) en de Kortrijkstraat. Het verkeer komende van Wortegem-Petegem kan enkel tot aan het bedrijvenpark Coupure. Het verkeer komende van Oudenaarde verloopt op de linkerrijstrook van de Minderbroedersstraat, via bedrijvenpark Coupure tot aan de Donkstraat en verder opnieuw via de Minderbroedersstraat tot aan de Kortrijkstraat.

- Een toegangsverbod op de afrit ‘Oudenaarde centrum’ voor alle verkeer komende uit de richting Ronse. De wegomlegging voor het verkeer van Ronse en Kluisbergen wordt aangeduid aan de rotonde in Leupegem.

-Een toegangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer, in de Meerspoort (kant PIVA).

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio