Kindvriendelijkste horecazaak van België is in Torhout

’t Heuvelhof heeft een hart voor kinderen

’t Heuvelhof heeft een hart voor kinderen

Het team van t Heuvelhof dat in Genk in de prijzen viel. (Foto ht) Foto: pdt

Torhout - Kan het nog symbolischer? Net nu Tom Van Den Heuvel en Lore Cortvriendt reikhalzend uitkijken naar de geboorte van hun eerste kindje, werd hun zaak, ’t Heuvelhof, op 30 januari 2012 in Genk uitgeroepen tot kindvriendelijkste horecazaak in België van 2011. Het leverde hen meteen een eerste Horeca Award op!

“'Horeca-Awards” is een professioneel georganiseerde wedstrijd voor de kleine horecaondernemer die tot doel heeft de algemene kwaliteit in de horecasector te bestendigen en zelfs te verbeteren. Elke deelnemer die de nodige kwalificaties heeft behaald volgens de criteria van de Horeca Awards, ontving een Quality Crown. De Quality Crown die slechts geldig is voor een jaar, is een uithangbord als erkenning voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.
’t Heuvelhof
Tom en Lore die sedert 2005 aan het hoofd staan van babbel- en knabbelkroeg ’t Heuvelhof, kregen maandagavond hun Horeca Award uitgereikt in de Limburghal in Genk. Ze werden met grote onderscheiding de algemene winnaar in de categorie ‘Kindvriendelijke horecazaak in België 2011’. Niet onlogisch want pal naast het kasteel van Wijnendale, in de Oostendestraat, zorgt ’t Heuvelhof voor een oase van speelpleintjes. “Voor elk wat wils”, zegt Lore. “Er is een apart speelpleintje met een koddig springkasteeltje voor de allerkleinsten tot drie jaar, er is het thema gezonken schip voor kinderen vanaf vier jaar met een groter springkasteel en ons klein dierenparkje. Bovendien willen we nog uitbreiden zodat de mama’s en papa’s hun kleine spruit, bij minder goed weer, kunnen in het oog houden vanuit onze orangerie. ” Na de zopas geslaagde vernieuwing van het interieur eind december, zijn Tom en Lore dus al bezig met de volgende investeringsplannen.
Kind is koning
“Tijdens de week mikken we op mensen die een lunch komen eten, de verwenkoffie van huisbereide nagerechtjes of de verse wafels komen proeven of een frisse pint komen pakken, maar ik durf toch wel zeggen dat de kinderen koning zijn tijdens het weekend”, zegt Tom. Denk maar aan de Paaseierenraap, de gezinswandeling met diverse opwarmertjes in het bos, de Halloweentocht met echte heksen en spoken en het bezoek van de Sint met een gigantische smultafel. Naast onze eigen accommodatie werken we ook samen met Dienst Toerisme Torhout waardoor kinderen hun verjaardagsfeestje in en rond het kasteel van Wijnendale kunnen vieren. Tijdens de krokusvakantie zijn de kinderen zelfs baas in Kasteel Wijnendale. Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 februari 2012 zijn er "Krokuskriebels in Kasteel Wijnendale", spannende namiddagen voor gezinnen met kleuters, kids en tieners. En zelfs met de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen op zaterdag 31 maart, denken we aan de kinderen en de mama’s want dan pakken we uit met de mini-ronde van Vlaanderen.” Terechte beloning dus die Horeca Award.
Meer info: www.heuvelhof.be of 050 21 50 01
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio