Popartiest Peter Meyvaert brengt onverwachte hulde aan Bobby Womack

Popartiest Peter Meyvaert brengt onverwachte hulde aan Bobby Womack

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Muzikant Peter Meyvaert bracht afgelopen zaterdag zijn nieuwste single op de markt. Teardorps moest een vrolijke hulde worden aan Bobby Womack, maar net die dag kwam de soullegende te overlijden.

Popartiest en duizendpoot Peter Meyvaert is al jarenlang actief achter de schermen van het medialandschap, vooral als componist van herkenningstunes op televisie. Sinds enige tijd treedt de Lochristinaar naar voor als popartiest en verrast hij gaandeweg vriend en vijand met zijn warme soulsound.

Zijn nieuwste single Teardrops, een hulde aan de onverslijtbare song van Bobby Womack, werd afgelopen zaterdag gereleased en het bizarre toeval wilde dat Bobby Womack diezelfde dag overleed. Wat een vrolijke hulde moest werd ineens een post mortem eerbetoon. Opvallend is de introductie van de sympathieke en uiterst aaibare zangeres Tatjana Van Acker.

'Het is een zomerse versie van de song met een grappige video erbij. Het was immers helemaal geen deel van het plan dat Bobby zou overlijden. Misschien lijkt die vrolijkheid op het eerste zicht ongepast, maar ik kan geen mooier afscheidsgeschenk bedenken voor een muzikant dan zijn werk te laten bruisen', zegt Meyvaert.

 

Peter Meyvaert's groet aan Bobby Womack is te bekijken op youtube, maar ook downloadbaar en streambaar via de gekende kanalen.

https://www.youtube.com/watch?v=U9rDToH_K5Y

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio