Dorpstraat aan het feest

Dorpstraat aan het feest

Het eierwerpen voor volwassenen is van het programma geschrapt, maar de kinderen kunnen tijdens hun namiddag nog eens een eitje werpen. Foto: Peter Esprit

Lochristi - Traditioneel een week na de kermis in de dorpskom, zet de wijk Dorpsstraat de feestneus op. Het programma onderging een kleine wijziging. De 44ste editie van Dorpsstraat kermis start vrijdagavond met een activiteit die terug is van weggeweest: de Dorpsstraatjogging met afstanden tussen 4 en 12 km. De quiz verhuist hierdoor naar zaterdagavond

Een sportieve vrijdag 23 juni dus, met naast de jogging oon een schieting zonder vizier, een petanquetornooi voor haantjes en een prijskaarting Manillen.

Zaterdag 24 juni is er vanaf 14.30 uur een kindernamiddag met tal van activiteiten voor de kleinste en iets oudere kinderen. De quiz is voorzien om 20 uur.

Zondag 25 juni starten de feestelijkheden met een aperitiefwandeling (10 uur), gevolgd door een aperitiefconcert door de Koninklijke harmonie Willen is Kunnen. Na het eetfestijn is er een verrassingsconcert. waana de Gentsche Retro Wielen een optocht met oldtimers zal houden. Om 20 uur start de grote bingoavond.

Maandag 26 kan men om 14.30 uur deelnemen aan een schieting zonder vizier en een koffietafel voor alle gepensioneerden van de wijk.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio