SK Lochristi B laat ruime zege liggen

SK Lochristi B laat ruime zege liggen

Doelman Davy Bracke Foto: Peter Esprit

Lochristi - Baasrode was vandaag niet echt een partij voor SK Lochristi B. Vooral in de eerste helft speelden de jongens van trainer Bart Wallaert een sterke wedstrijd, maar scoren lukte moeizaam.

De wedstrijd kon na een kwartier al gespeeld zijn. Lochristi speelde dominant, creëerde kans na kans, maar slaagde erin deze stuk voor stuk te missen. Het moet wel gezegd dat Baasrode-doelman Joeri De Clercq een beresterke partij keepte. Hij ranselde een vluchtschot van Shaun Saveyn uit de kruising en ook Thomas Stragier vond de bezoekende doelman op zijn weg. Lochristi bleef drukken en werd uiteindelijk in de 33' beloond. Theo Lietaer zette de bal perfect voor Herve Touré kopte aan de eerste paal binnen. Onmiddellijk daarna stak Baasrode de neus aan het venster. Davy Bracke had een goede redding in huis om Daan Philips van de gelijkmaker te houden. Thomas Stragier en Jannes D'hondt kwamen nog dicht bij een dubbele voorsprong, maar het bleef 1-0.

De thuisploeg begon slap aan de tweede helft. Het leverde niet echt veel kansen op voor de bezoekers. Langzamerhand kwam SK opnieuw beter in de partij. Jelle Tack trapte recht op de doelman en Hervé Touré verknoeide tot 2x toe een unieke kans alleen voor doel. Lochristi-doelman Davy Bracke bracht nog redding op vrije trap. De spanning viel in de 74' weg toen Touré knap binnenkopte. De kopjes bij de bezoekers gingen naar beneden en Theo Lietaer zorgde op voorzet van Jannes D'Hondt voor de oververdiende 3-0.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio