Puntendeling voor SK Lochristi

Puntendeling voor SK Lochristi

Foto: Peter Esprit

Lochristi - Na een bewogen week kon Berlare een punt pakken in Lochristi. De thuisploeg vergat de wedstrijd te beslissen.

Gauthier Lauwers tekende voor de eerste kans. Zijn schot werd door Rogiest uit de hoek gehaald. Vanderbeck trapte op het kwartier een unieke mogelijkheid in de handen van Van Den Abeele. De partij bleef voor de rest gesloten tot Sven Delannoy een hoekschop aan de eerste paal kon binnenkoppen. Een nieuwe hoekschop leverde bijna een nieuwe treffer op. Jens Vandenhende zag zijn poging door Van Den Abeele uit de hoek geranseld. Lauwers knalde aan de overkant net over doel. Balverlies bij de bezoekers bracht Pepijn Vangansbeke alleen voor doel maar hij trapte op Van Den Abeele. Een logische 1-0 ruststand. 
Vangansbeke tekende ook voor de eerste kans na de rust. Vanuit een scherpe hoek trapte hij op Van Den Abeele. Berlare trok naar voor en trachtte de druk op te voeren maar dit gebeurde zonder veel overleg. Lochristi kreeg countermogelijkheden en deed er ook veel te weinig mee. Dit brak de thuisploeg zuur op in de 70'. Rogiest kreeg een schot van Lauwers niet onder controle en Xavier Deschacht was er als de kippen bij om de gelijkmaker binnen te tikken. Even later kwam Lauwers te kort op een flankvoorzet. In de slotfase werd een afstandsschot van Keanu Heirwegh door Van Den Abeele vanonder de lat getikt.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio