Dynamo Beervelde raast verder door tweede periode

Dynamo Beervelde raast verder door tweede periode

Foto: eigen foto

Lochristi - Dynamo Beervelde blijft de zeges aan elkaar rijgen. Zaterdagavond ging VV 9000 Gent voor de bijl. Dynamo blijft zo leider in de tweede periode.

 De eerste tien minuten van de wedstrijd was het wat aftasten voor  beide teams. De eerste kans leverde meteen een eerste treffer op. Een voorzet-schot van Ignaece Imschoot werd door Lander Van De Sompel binnengetikt en Dynamo meteen op een 0-1 op voorsprong. De thuisploeg kwam daarna gevaarlijk opzetten maar het schot van Hannes Neirinck werd door Thomas Bonnaerens gepakt. Halfweg de eerste helft profiteerde Selman Avduli van een slechte terugspeelbal. In zijn poging de doelman te omspelen werd hij foutief gepakt in de zestien: strafschop en Selman Avduli zette zelf Dynamo op 0-2. Daarna probeerde de thuisploeg wat te doen aan de achterstand maar Thomas Bonnaerens was paraat om de pogingen van Cedric Schatteman onschadelijk te maken. Selman Avduli en Ron De Zutter kwamen nog dicht bij een derde treffer. Ruststand 0-2

In de 2de helft kwam het eerste gevaar van de thuisploeg voorzet van Pieter Volckaert gaat voorlangs over de doellijn. Op de 53 voorzet van Mathieu Van Hyfte naar Lander Van De Sompel en die trapt de 0-3 op het scorebord. Op de 67 schot van Cedric Schatteman gaat juist naast de paal buiten. Op de 78 voorzet van de juist ingevallen Ronny Van Rysselberghe naar de ook juist ingevallen Iwiyisi Asemota en die trapt de 0-4 Eindstand op het bord. De thuisploeg kwam nog een tweetal keren gevaarlijk opzetten maar eerst was Thomas Bonnaerens attent en de 2de kans belande op de paal, en zo blijft de thuisploeg sten op de 0 de steken. Dynamo haalde in het jaareinde 19 op 21 en zo blijven ze in de 2de periode met het maximum aan de leiding staan. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio