Geen medailles voor Hokkaido

Lochristi - Het zat de leden van judoclub Hokkaido Lochristi niet mee de afgelopen week. Tijdens de provinciale kampioenschappen pakte men nog twee zilveren medailles. Op het Vlaams kampioenschap viel er niets te oogsten.

Tijdens het eerste weekend van februari gingen de provinciale kampioenschappen jeugd door in  Aalter. Judoclub Hokkaido Lochristi schreef 12 van zijn leden in, maar wegens ziekte of blessure konden er maar 8 deelnemen. De loting viel tegen voor een aantal van hen, zodat zij al onmiddellijk een zware tegenstander kregen. Enkel Ginny Van Hecke en Nathan Van Hoorebeke slaagden erin de finale te behalen en zilver te bemachtigen. Zij mochten de week erna kampen voor de Vlaamse titel te Tielt.

Beide judoka's verloren echter hun eerste kamp en moesten naar de herkansingsreeksen. Daar domineerden zij de volledige kamp maar slaagden er niet in om ook effectief punten te maken. In de golden scoretijd, de toegevoegde tijd, slaagden de tegenstanders erin om hen te werpen zodat beiden zonder medailles huiswaarts moesten keren.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio