Ruime zege voor SK Lochristi

Ruime zege voor SK Lochristi

Pepijn Vangansbeke was goed voor twee assists Foto: Erica Gentils

Lochristi - SK Lochristi zit in een goede periode. Elene-Grotenberge, het zwarte beest van de vorige seizoenen, maakte het de jongens van Jurgen Van Herreweghe zondagmiddag wel makkelijk en werd met een droge 3-0 huiswaarts gestuurd.

Elene-Grotenberge startte fel aan de partij. Meer dan een slap schotje van Detemmerman leverde dit niet op. Lochristi reageerde via een kopbal van Jens Vandenhende die pal in de handen van doelman Godijn belandde. Een misser van Godijn brak de wedstrijd open. Hij trapte naast de bal waardoor Dominique de Waele in balbezit kwam en deze Simon Vermachelen een van zijn makkelijkste treffers uit zijn loopbaan aanbood. Via Van De Wattijne  en De Leenheer kregen de bezoekers schietkansen maar de goede richting vond men niet. Doelman Davy Bracke had net voor rusten een knappe redding in huis op een poging van Brecht Van De Wattijne. Rust 1-0.
Onmiddellijk na de rust ging Bracke opnieuw goed plat op een schot van Berghmans. Elene-Grotenberge trachtte de thuisploeg weg te drukken , maar de eerste counter die naam waardig leverde een tweede treffer op. Een voorzet van Pepijn Vangansbeke bleef tussen twee verdedigers hangen en Jonas Vandevelde was er als de kippen bij om de bal binnen te schuiven. Lochristi profiteerde optimaal van de foutjes bij de bezoekers. Vangansbeke kon zich doorzetten na balverlies in de bezoekende defensie en Armin Djedovic tikte de aflegger in doel. Jeroen Schoukens knalde een zeldzame bezoekende kans naast. Lochristi kwam niet meer in de problemen en haalt een zes op zes.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio