SK Lochristi B pakt zege in Kruibeke

SK Lochristi B pakt zege in Kruibeke

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - SK Lochristi B blijft op eindrondekoers. Op het terrein van PD Kruibeke werd met 1-2 gewonnen in moeilijke omstandigheden

De eerste kans van de wedstrijd was voor Robrecht Schoonjans die na een hoekschop bij een schermutseling net niet kon afwerken. In de 13' minuut was het wel raak. Michiel Van Nieuwerburgh nam een afgeweerde bal in de volley en via de doelman ging de bal in doel. De rest van de eerste helft verliep zonder noemenswaardige kansen en daar zat de harde ondergrond en de goede organisatie bij beide ploegen voor een stuk tussen.

De tweede helft bracht wat meer spanning. Een verwarde leiding zorgde voor irritatie aan beide zijden. Lochristi B had geluk toen de scheids de bal niet op de stip legde na een vermeende fout van De Groote Lorenzo. Kruibeke nam risico’s met counterkansen voor Lochristi B. In de 85' werd Shaun Saveyn, met buitenkant rechts door Michiel Van Nieuwerburgh het straatje ingestuurd en hij werkte fraai af. 1' later lag de bal wel op de stip voor Kruibeke en Kris Van Bogaert zette de aansluitingstreffer op het bord. Het werden het nog spannende laatste minuten maar SK hield stand.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio