Verkiezingsweekend op Evenementenradio

VROB zet vol in op verkiezingen

VROB zet vol in op verkiezingen

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Tijdens het verkiezingsweekend zal VROB uitzenden vanuit het “glazen huis” dat opgesteld staat op de parking achter het gemeentehuis. Op zaterdagnamiddag wordt een groot verkiezingsdebat georganiseerd, zondag gaat de aandacht naar de uitslagen en de commentaren van winnaars en verliezers.

Zaterdag 13 oktober is er een verkiezingsdebat tussen 13 en 19 uur. Tijdens het programma “de laatste loo(d)(t)-jes” zullen gedurende een periode van zes uur diverse thema's aangesneden worden, gaande van cultuur en financiën, over jeugd en milieu tot mobiliteit, openbare werken en infrastructuur.

Voor elk van deze onderwerpen zal elke partij een gesprekspartner naar voor schuiven waarbij in debat zal gegaan worden over diverse stellingen. Na elk onderwerp zal een Lootse luisteraar zijn impressie van het debat weergeven. In "het laatste woord" mag elke partij een spreker naar voor schuiven die exact 1 minuut zendtijd krijgt. Na die minuut gaat de microfoon onherroepelijk dicht.

Op zondag is er vanaf 14 uur tot en met 22 uur een totaal programma “Lochristi stemt” . Dit is een aangepaste programmatie sfeer reportages vanuit de verschillende stemlokalen in Groot-Lochristi. Natuurlijk is er ook de opvolging van de resultaten en zal men reacties verzamelen van winnaars en verliezers, live vanuit het gemeentehuis en het glazen huis.

Via de ondertussen vertrouwde 87.6MHZ en de website www.vrob.be zal evenementenradio VROB te beluisteren zijn vanaf vrijdag 12 oktober 16 uur tot en met zondag 14 oktober 22 uur.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio