Kapelleken maakt zich op voor 73ste wijkfeest

Willy Sommers headliner op schlageravond

Willy Sommers headliner op schlageravond

Foto: Hannelore Smitz

Lochristi - Eén week na de kermis in het dorp, is het de beurt aan Kapelleken. Geen verzameling kermismolens daar, maar een tent waarin tal van activiteiten georganiseerd worden. Vooral het ontbijt op zondag, en de schlageravond, ook op zondag, groeiden de afgelopen jaren uit tot succesonderdelen van het programma.

Kapellekenskermis open vrijdag 12 oktober met een openingsdrink om 19 uur. Op datzelfde tijdstip start een koppelbiljart en wie wil deelnemen aan de schieting op liggende wip moet zijn vizier thuis laten.

Zaterdag 13 oktober is 't Kapelleken verkeersvrij voor de jaalijkse rommelmarkt die start om 9 uur. Er is ook een repair café. Na de middag komt clown Rocky langs voor de kinderen (14.30 uur) en zijn er gratis pannekoeken voor iedereen.. Het Kapellekensfestijn wordt gevolgd door een optreden van Jo Vally.

 Na het kermisontbijt en het aperitiefmoment op zondag 14 oktober is het de beurt aan de WAOD-wielrenners. Start en aankomst zijn aan de feesttent. Vanaf 19 uur start de schlageravond met oa. Yves Seghers, Steven Thielens en Willy Sommers. De inkom is gratis.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio