VC Zwijnaarde maatje te groot voor SK Lochristi B

VC Zwijnaarde maatje te groot voor SK Lochristi B

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Lochristi B verloor zondagnamiddag van een sterkere ploeg, al zaten de wedstrijdomstandigheden ietwat tegen.

De Gentenaars namen al snel het heft in handen maar doelman Davy Bracke stond goed te keepen. Lochristi B kwam een keer uit de omknelling maar de pass van Johnson was net te hard voor Thomas Stragier. Net voor het kwarties beging Robrecht Schoonjans een fout in de zestien en spelverdeler Pauwels knalde de bal keihard binnen. Nadat doelman Bracke een verre poging vanonder de lat tipte, was het opnieuw Pauwels in de 40 ‘ de bal laag binnenschoot. Ruststand: 0-2. 

De tweede helft was amper 4’ bezig of Mathias Lataer beging een fout op de ingevallen Asante. Het gevolg was een tweede gele kaart en een strafschop die opnieuw keihard door het midden werd omgezet door Pauwels, een hattrick voor de spelmaker van VC Zwijnaarde spelverdeler. Lochristi B kwam terug op karakter. Theo Lietaer kon de eer redden en scoorde met rechts. Nadat diezelfde Theo Lietaer de paal trof, was het VC Zwijnaarde die op de counter voor zware 1-5 zorgde na goals van ...Pauwels.


Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio