Festival 9080 met roefeldag en kidsnamiddag

Festival 9080 met roefeldag en kidsnamiddag

Foto: afbeelding jeugddienst Lochristi

Lochristi - De jeugd van Lochristi kan zich stilaan klaar maken voor Festival 9080, het 16de Weekend van de Jeugd. Op 27 & 28 oktober halen de jeugddienst alles uit de kast voor de jeugd met een feestelijke tweedaagse. Dit jaar op het programma de Roefeldag & Kidsnamiddag!

Roefelen op zaterdag 27 oktober 

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen op zaterdag ‘roefelen’. Voor één keer kunnen ze doen wat de grote mensen doen: op patrouille met de politie, haren wassen in het kapsalon, meehelpen in de winkel, tappen in het café. 

"We hebben dit jaar maar liefst 46 Lootse bedrijven en zelfstandigen kunnen strikken die voor één dag hun deuren open zetten, en waar kinderen achter/voor de schermen mogen meedraaien. Dit zorgt ervoor dat we dit jaar 80 extra plaatsen kunnen aanbieden. Goed voor in het totaal 422 roefelplaatsen", klinkt het bij de jeugddienst.

Kidsnamiddag op zondag 28 oktober 

De laatste dag van het weekend valt er heel wat te beleven op de Kidsnamiddag. 

Jong en oud, kinderen, (groot-)ouders & jeugdverenigingen, iedereen kan zich uitleven op één van de vele attracties. Op het programma: springkastelen, silent disco, go-carts, grime, draaimolen, lasershooting, apart ingericht kleuterdorp & nog zoveel meer. De toegang is gratis voor iedereen. Een hapje en een drankje kunnen aan kleine prijzen verkregen worden.

Meer informatie kan men vinden via www.jeugdlochristi.be/festival9080, of op de facebookpagina’s van de jeugddienst.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio