Diamant voor Willy en Juliana

Diamant voor Willy en Juliana

Het diamanten koppel met de zes kinderen Foto: Peter Esprit

Lochristi - Op 23 oktober 1958 traden Willy Slock en Juliana Koopmans in het huwelijk. Zaterdagmiddag mochten ze in het gemeentehuis hun 60ste huwelijksverjaardag vieren.

Willy en Juliana leerden elkaar kennen op een zangwedstrijd in Desteldonk waaraan Juliana deelnam (en deze ook won). Willy, blijkbaar onder de indruk van het zangtalent van Juliana, kwam een week later opnieuw vanuit Evergem naar Desteldonk afgezakt voor het bal van het Rode Kruis en de vonk sloeg over. Anderhalf jaar later traden ze in het huwelijk. Het koppel kreeg 6 kinderen (3 meisjes en 3 jongens). Ook aan kleinkinderen geen gebrek, maar toen het over achterkleinkinderen ging lokte dit bij Juliana volgende woorden uit: "daar wachten wij nog altijd op".

Willy Slock werkte zijn ganse beroepsloopbaan bij de bank, Juliana Koopmans was familiaal helpster tot de geboorte van het eerste kind. Willy was actief in het verenigingsleven en tussen 1994 en 2000 zette hij ook politieke stappen. Vandaag brengen ze hun tijd door in de tuin, spelen ze Rummikub en genieten ze van het leven.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio