Beervelde pakt puntje tegen Laarne-Kalken

Beervelde pakt puntje tegen Laarne-Kalken

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Dynamo Beervelde keek vandaag de leider in 3de provinciale in de ogen. In een aangename pot voetbal deelden Laarne-Kalken en Dynamo de punten.

Beide ploegen begonnen gezwind aan de wedstrijd, maar tot echte kansen kwam het niet. Dit was uiteindelijk het verhaal van nagenoeg de ganse eerste helft. De beste kans net voor de rust was voor Dynamo. Jordy Wautersging door op rechts  en bediende Matthee Van Holderbeke. Zijn schot belandde op de thuisdoelman en in de herneming trapte Jerry Van Der Vloedt de bal naast het doel.

In de 2de helft begonnen de bezoekers meer te drukken en er was een goede Thomas Bonnaerens nodig om de thuisploeg recht te houden. Er waren kansen voor Mathieu Ost en Jonas Haentjes, maar scoren lukte niet. Kort na het uur kwam Matthieu Ost terug alleen voor de thuisdoelman maar Bonnaerens redde met de voet. Dynamo kreeg nauwelijks een voet aan de grond, maar kwam wel op voorsprong. Een hoekschop van Florian D’Hondt op links belandde bij Jerry Van Der Vloedt en die kopte de bal binnen. De bezoekers drukten Dynamo nog meer in verdediging en in de 83’ kon Stijn Robaeyst de 1-1 binnentrappen na een geharrewar voor doel.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio