Vijf duotickets te winnen voor concert van zaterdag 27 oktober

Xeado Live Band gaat Franse toer op

© lut laureys

Onder de titel 'Ceci n'est pas SiDo' speelt de Xeado Live Band een concert in de kerk van Hijfte op zaterdag 27 oktober. Op het programma: Franse chansons met Ann Lemaitre en Karin Tanghe als gastzangeressen. Er zijn voor dit concert vijf duotickets te winnen.

Peter Esprit

Xeado Live Band is sedert 1999 een vaste waarde in Hijfte. Zij repeteren op vrijdagavond in zaal Hermeline en de kerk van Hijfte was eerder al een plaats waar hun concert plaats vond. De band werkte met vele bekende namen samen om hun concert steeds uniek te maken en door te werken met projecties, video’s, nieuwe belichting, unieke locaties (denk maar aan de spiegeltent) hebben ze hun publiek steeds verwend.

Ook dit jaar doen de Xeado Live Band iets compleet anders. Door een samenwerking aan te gaan met Ann Lemaitre en Karin Tanghe gaat men voor het eerst de Franse toer op. Franse chansoniers als Brel, Piaf, Aznavour, komen aan bod, maar ook modern werk van oa Celine Dion komt aan bod.

Om de Xeado-manier van werken aan te vullen, zullen Ann Lemaitre en Karin Tanghe in kleine bezetting een intiem concert brengen waarin de achtergrond van het franse verhaal wordt gebracht.

Het concert start om 20 uur, deuren open vanaf 19.30 uur

Xeado Live band geeft vijf duokaarten aan de lezers van Nieuwsblad Blogt! Om op dit unieke spektakel aanwezig te zijn. Hiervoor moet u op onderstaande vragen een correct antwoord geven.

1/ hoeveel jaar zal Xeado Live Band in 2019 bestaan ?

2/ Waar repeteert Xeado Live Band op vrijdagavond ?

Stuur uw antwoord uiterlijk tegen vrijdag 26 oktober 15 uur naar dit mailadres. De winnaars krijgen van ons een mail.

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio