"Mondige Woorden" is de nieuwe minionderneming van EDUGO

Zeven leerlingen van de afdeling Retail Management en Visual Merchandising van EDUGO Lochristi hebben samen met Bazar Boutique en de Bloembinderij de handen in elkaar geslagen en een minionderneming op poten hebben gezet onder de noemer "Mondige Woorden". De pop-up zal enkele vaste verkoopmomenten hebben in Dorp-Oost 30.

Met "Mondige Woorden" willen de 7de jaars van EDUGO het woord opnieuw op een creatieve wijze laten zien. "Al te vaak wordt nu gecommuniceerd via sms en mail en het persoonlijk contact raakt op de achtergrond", zegt Fien De Meyer, gedelegeerd bestuurder van de minionderneming. "In elk woord zit een boodschap en dit willen we volop promoten via allerhande geschenken waar een persoonlijke touch kan aan toegevoegd worden met woorden".

De minionderneming biedt dan ook rugzakken, kaartjes, boekjes, gepersonaliseerde zakken en diverse andere geschenkartikelen aan, waarbij het woord en een inspirerende boodschap belangrijk is. Een ideaal cadeau in het vooruizicht van de feestdagen.

Maar de mini wil het woord nog verder uitwerken. "In 't Fazantenhof loopt een project waarbij vluchtelingen kennis maken met het Nederlands taal. Het zijn babbeltafels waar mensen Nederlands kunnen leren.  Wij zullen hier voluit in meestappen", maakt Chloë De Muer, technisch directeur van de minionderneming duidelijk.

De opbrengst die de minionderneming bijeen weet te halen gaat naar een goed doel.

Op diverse tijdstippen zal de minionderneming de deuren openen.  Op dinsdag en vrijdag zal men open zijn van 9 tot 16 uur. Ook op 16 december (kerstmarkt) zal men in de pop-up in Dorp-Oost 30 terecht kunnen. 

Wie een koopje wil doen op het vlak van mode is ook aan het juiste adres want Bazar Boutique doet op die dagen stockverkoop met grote kortingen. De groene toets wordt voorzien door de Bloembinderij.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio