Winst gaat in blessuretijd verloren

Winst gaat in blessuretijd verloren

Foto: Peter Esprit

Lochristi - SK Lochristi liet zaterdag op het terrein van Kalken de kans liggen om even op kop te komen. De thuisploeg pakte in blessuretijd een gevleid punt.

Kalken tekende voor de eerste kans van de wedstrijd. Lukas Poppe veroverde de bal, maar trapte over. Het was wel het signaal voor Kalkense druk. Die leverde een hoekschop op die door de alleenstaande Francis de Munnynck werd binnengeknikt. Na 12' kwam Lochristi een eerste keer opzetten. Quincy Rombaut zette Yassin Badi alleen voor doel, maar die besloot op doelman Nathan Baele. Jasper Nimmegeers trapte een aflegger van Dominique de Waele over. De wedstrijd viel daarna stil. Lochristi had meer balbezit maar gevaar creëren zat er nauwelijks in. De Waele trapte nog een bal op doelman Baele en Rombaut knalde over. Kalken speculeerde op de counter en had bijna succes toen Buyl alleen op doel mochr afstevenen. Doelman Benny Rogiest kon de doelpoging onschadelijk maken. Lochristi stak kort voor de rust nog eens de neus aan het venster. Quincy Rombaut kopte iets te zwak om Baele te verschalken.

De tweede helft begon slordig en daar zat de stevige wind voor iets tussen. De slordigheden volgden elkaar op tot Lochristi een fraaie actie op rechts neerzette. De voorzet van De Waele werd door Ilias Van Wassenhove in eigen doel gewerkt. Bij een hoekschop even later kopte Jonas Schouppe op de deklat. Lochristi drukte door. Yassin Badi met de rug naar doel, draaide zich knap vrij en schoof de bal onder Baele in doel. Kalken reageerde. Bert Claerhout trapte tot 2x toe over en Sven Smekens kopte net naast. Aan de overkant talmde Simon Vermachelen iets te lang en Pepijn Vangansbeke kopte over. Nathan Baele tikte een kopbal van Jonas Schouppe over. Lochristi bleef onnzorgvuldig omspringen met de kansen en in blessuretijd viel dan toch de gelijkmaker. Rogiest kon eerst nog redding brengen, maar.... zette de thuisploeg alsnog langszij.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio