Dynamo Beervelde pakt volle buit tegen Massemen

Dynamo Beervelde pakt volle buit tegen Massemen

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Dynamo Beervelde klopte vandaag Massemen. De 2-0 was al bij de rust bereikt. De wedstrijd werd overschaduwd door een zware blessure van doelman Stein Van den Abeele.

Dynamo begon het best aan de wedstrijd. Asemota Iwiyisi zette meteen de bezoekende doelman Stein Van Den Abbeele aan het werk. De reactie van Massemen kwam via Arnor Lagast, maar ook thuisdoelman Thomas Bonnaerens was wakker. Dynamo drukt daarna door. Florian D'Hondt mikte op de bezoekende doelman en in de 12' belandde een voorzet van Wolfger Ferket op het hoofd van Asemota Iwiyisi die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Bij deze fase raakte de bezoekende doelman een eigen verdediger en moest hij uiteindelijk afgevoerd worden door de ambulance. Bij de eerste aanval van de thuisploeg na dit voorval tekende Jerry Van De Vloedt met een overhoekse trap voor de 2-0. Sander Malfroy en Casper Daems zorgden nog voor gevaar, maar Bonnaerens was bij de pinken. Ruststand 2-0.

De tweede helft was de partij in evenwicht. Asemota Iwiyisi besloot op een verdediger en aan de overkant knalde Casper
Daems net naast.  Wolfger Ferket trapte juist over. Arnor Lagast vond tot 2x toe thuisdoelman Bonnaerens op zijn weg. In de slotfase waren de kansjes nog voor de thuisploeg, maar scoren lukte niet meer.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio