SK Lochristi pakt volle buit in Zulte

SK Lochristi pakt volle buit in Zulte

Yassin Badkamer tekende voor de enige treffer van de avond Foto: Peter Esprit

Lochristi - SK Lochristi sluit 2018 af met 33 punten en een tweede plaats in het klassement. Op het terrein van Jong Zulte speelde men opnieuw een sterke partij, maar ook nu weer liet men teveel kansen onbenut,zodat het spannend bleef tot de slotminuut.

Lochristi nam de partij onmiddellijk in handen en kwam na 12' op voorsprong. Pepijn Vangansbeke zette knap voor en Yassin Badi werkte af. De bezoekers bleven de wedstrijd volledig onder controle houden maar echt gevaar viel niet te noteren. Jong Zulte zette er helemaal niets tegenover.

De tweede helft begon met een schot van Yassin Badi dat een half metertje over ging. Zulte kwam een eerste gevaarlijk opzetten via Decuyper maar Rogiest was alert. Aan de overkant trapte Badi op thuisdoelman Jaron Lemey. Lochristi miste efficiëntie voor doel. Badi werd afgezonderd maar besloot naast. Zulte moest komen en deed dit ook. Ludo Goeminne kopte naast en Rogiest tikte een afstandsschot over. Ook met een schot van Jonathan Verstaete wist de Lochristi-doelman raad. Badi zette Lemey aan het werk met een lage schuiver Guus Vandekerckhove tikte de bal naast op een van de hoekschoppen die Lochristi versierde. Zo bleef het spannend tot het eindsignaal

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio