N-VA neemt afscheid en verwelkomt

Met deze mandatarissen zal N-VA Lochristi de komende jaren constructief oppositie voeren Foto: Peter Esprit

Lochristi - De nieuwjaarsreceptie van N-VA Lochristi stond in het teken van afscheid en verwelkoming. De verkiezingsuitslag was niet wat men ervan verwacht had, maar toch gaat de partij voluit voor een kritische maar constructieve oppositie.

De N-VA had voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie een wandeling gemaakt en het viel waarnemend voorzitter Wouter Van den Broecke op dat open ruimte toch zeldzaam wordt rond de dorpskern. Hij verwees hierbij naar de verkaveling Vuylsteke, die voor de N-VA geen voorbeeld is van goed bestuur. 

Europees Parlementslid Anneleen Van Bossuyt was gastspreker en zij blikte terug op de politieke situatie in ons land en de 'rechtlijnige houding' die de N-VA heeft aangenomen. Zij blikte ook vooruit op de komende verkiezingen van mei en het belang ervan.

De N-VA nam tijdens de receptie ook nog tijd om verschillende mensen te bedanken. Karl Vanheuverbeke, Wim De Kée en Eva Paelinck werden in de bloemen gezet voor hun inspanningen die ze voor de partij hebben geleverd. Alle mandatarissen kregen ook nog even het woord met aandacht voor de nieuwkomers Vanja De Clercq en Michiel Van Loo, waarna men kon klinken op het nieuwe jaar.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio