SK Lochristi B pakt opnieuw fors uit

SK Lochristi B pakt opnieuw fors uit

Thomas Stragier was goed voor twee treffers Foto: Peter Esprit

Lochristi - SK Lochristi B toonde zondagnamiddag dat de nederlaag van vorige week slechts een 'accidentje' was. Tegen ploeg in vorm Moortsele, dat vorige week nog leider Laarne-Kalken inblikte, werd met ruime cijfers gewonnen.

Lochristi kwam eigenlijk nooit in de problemen want Moortsele kon in 90' nauwelijks voor enig gevaar zorgen. Het enige wapenfeit van doelman Bracke was de pre-assist voor de tweede goal.

Het eerste doelpunt viel al na 5 minuten toen Theo Lietaer de bezoekende doelman te grazen nam. Lietaer trof halfweg de eerste helft nog de buitenkant van de paal maar het was uitstel. Thomas Stragier kan na een modelaanval en onbaatzuchtige aflegger van Jonathan Johnson de bal in doel verlengen. Lochristi meteen op rozen.

Met de wind in de rug had Lochristi in de tweede helft geen enkele moeite om Moortsele af te houden en liep het verder uit. Robrechts Schoonjans zonderde met een splijtende pas Thomas Stragier af, en de Lochristi-middenvelder na het geschenk in dank aan. Een strafschopdoelpunt van Theo Lietaer _ na een overtreding op de ijzersterke Maes Ward _ zorgde voor de 4-0.  Lochristi kampeert nu zelfs in de linkerkolom van het klassement.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio