Dynamo Beervelde in slotfase voorbij Zevergem

Dynamo Beervelde in slotfase voorbij Zevergem

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Dynamo Beervelde heeft een scenario vastliggen voor wedstrijden tegen de ploegen onderaan het klassement. Geen bijster goede partij spelen, maar in het slot alsnog het laken naar zich toetrekken. Zaterdag gebeurde dit opnieuw in Zevergem.

Op een hobbelig en op sommige plaatsen bevroren ondergrond was het voor beide ploegen wennen. Een fout van Ron De Zutter leverde een vrije trap op voor Zevergem. Riekie De Sloover zag zijn poging doore Dynamo doelman Thomas Bonnaerens weggebokst. Dynamo kwam op het kartier goed weg toen een kopbal van de thuisploeg net naast belandde. Thomas Bonnaerens toonde zich attent op een nieuwe poging van De Sloover. Pas in de 26' viel een noemenswaardige actie van Dynamo te noteren. Jens Fiers verstuurde de bal naar Matthee Van Holderbeke die schuin voor doel op thuisdoelman Nicolas Haerens besloot. Een vrije trap van Jordy Wauters belandde op de deklat.

Een ander Dynamo in de tweede helft. De bezoekers hadden overwicht, maar konden dit niet meteen in kansen omzetten. Matthee Van Holderbeke, na goed samenspel via Jordy Wauters en Wolfger Ferket, trapte voorlangs. Matthee Van Holderbeke en Wolfger Ferket vonden een attente thuisdoelman op hun weg. Een gelijkspel leek in de maak, maar toen Iwiyisi Asemota een bal recupereerde en de ingevallen Hugues Van Holderbeke in het straatje stuurde was het toch raak. Dynamo zet met een 9 op 9 het nieuwe jaar alvast goed in.

Trainersnieuws
De zoektocht naar een trainer voor het fanionteam is ondertussen afgerond. Het fanionteam van Dynamo Beervelde zal vanaf volgend seizoen getraind worden voor Benny Bontinck, die eind dit zeizoen KFC Heusden verlaat.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio