0-2

Mariakerke slaat Lochristi volledig uit titelrace

Mariakerke slaat Lochristi volledig uit titelrace

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - SK Lochristi mag de titel helemaal vergeten. Mariakerke toonde zich vandaag efficiënter en liet de thuisploeg verweesd achter.

Geschiedenisloos openingskwartier met veel  balbezit voor de thuisploeg maar kansen bleven uit. Pas in de 25' viel een eerste mogelijkheid te noteren. Yassin Badi draaide zich vrij en besloot naast. Lochristi claimde een strafschop na vermeend handsspel maar de ref reageerde niet. De bezoekers staken een keer de neus aan het venster. Armin Djedovic kwam net te kort om een voorzet vanop rechts binnen te glijden. De zwakke eerste helft eindigde op een logische 0-0

De wedstrijd brak na de rust meteen open. Cedric Daelman werd vrijgespeeld en werkte fraai af. Lochristi reageerde. Yassin Badi kon zich doorzetten maar besloot voorlangs. Mariakerke speelde compact en kon dreigen op de counter. De bezoekers toonden zich scherp voor doel en een kwartier voor tijd kon Damir Mirvic ongehinderd binnenkoppen. Lochristi probeerde wel maar acteerde te slordig en voetbalde geen kans meer bij elkaar.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio