KWB praat over cybercriminaliteit

KWB praat over cybercriminaliteit

Foto: BelgaImage

Lochristi - Op dinsdag 26 maart om 20 uur geven twee medewerkers van de politiezone Puyenbroeck een uiteenzetting over cybercriminaliteit. Plaats van afspraak: Sfeervelde, Beervelde-Dorp

Word je ook bestookt met mails waarbij je bij Colruyt, Lidl of Carrefour een prachtige prijs hebt gewonnen? Is een oude kennis zijn bankkaart en papieren gestolen in het buitenland en vraagt hij jou om geld? Word je opgebeld door een medewerker van Microsoft met de melding dat je computer besmet is met een gevaarlijk virus? Vraagt je bankinstelling je dringend je bankgegevens door te geven, omdat anders je bankkaart zal geblokkeerd worden? 

Internet criminelen zijn zeer gewiekst, en proberen langs allerlei wegen aan uw persoonlijke gegevens te geraken. Twee medewerkers van de politiezone Puyenbroeck wijzen de aanwezigen dinsdag 26 maart tijdens deze infosessie op alle gevaren rond deze vorm van misdaad. Met hun expertise geven ze ons allerlei tips om ons beter te wapenen tegen deze moderne vormen van diefstal.

Na hun uiteenzetting is er mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Deze infoavond gaat door in zaal Sfeervelde, Beervelde-Dorp 58a (achter café De Bonte Koe)

Iedereen welkom.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio