Alexander De Croo bezoekt tentoonstelling Guarda La Fotografia

Ministerieel bezoek voor Filip Naudts

Foto: Serch Carriere

Lochristi - Vicepremier en minister van financiën en ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo was gisteren aanwezig op de tentoonstelling van Filip Naudts - 25 jaar Guarda La Fotografia in Lokeren. Samen met Veli Yüksel, burgemeester Antheunis en enkele lokale mandatarissen bracht hij een opgemerkt bezoek

De tentoonstelling, die nog tot eind april in het Stadsmuseum Lokeren loopt, bundelt een overzicht van 25 jaar portretwerk van Filip Naudts waarin naast bekende gezichten uit de showbizz ook politici de revue passeren. De kunstenaar zelf leidde Alexander De Croo rond en overhandigde hem een foto waarop zijn vader Herman De Croo samen met Willy Claes en Marc Eyskens staat afgebeeld. Een foto die hij in 2014 maakte in het Vlaams Parlement. Omdat er van Alexander De Croo zelf geen foto in de tentoonstelling is te bespeuren, overhandigde Filip Naudts hem het boek Guarda La Fotografia. Daarin werd hij immers wel opgenomen.

De tentoonstelling Filip Naudts - 25 jaar Guarda La Fotografia loopt nog tot en met 28 april in het Stadsmuseum Lokeren. Op Erfgoeddag, de laatste dag van de tentoonstelling, zal Filip Naudts aanwezig zijn om de laatste bezoekers te ontvangen en rond te leiden, alsook om boeken te signeren. 

Verder is de tentoonstelling te bezoeken van woensdag tot zaterdag van 14 tot 17 uur, en op zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17uur. 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio