Dynamo zwaar onderuit in Zwijnaarde

Dynamo zwaar onderuit in Zwijnaarde

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Bij Dynamo Beervelde lijkt de veer gebroken. Bij HT Zwijnaarde ging men kansloos onderuit.

HT Zwijnaarde had nog kans op een eindrondeticket en dat was te merken. Trainer Cocuyt Luc kon niet beschikken over Ron De Zutter, Florian D’Hond; Mathieu Van Hyfte en Lander Van De Sompel en dit liet zich voelen. De thuisploeg begon op een uitstekend kunstgrasterrein het best aan de wedstrijd. Levi Vandaele zorgde meteen voor dreiging, maar Jarno Moens kon redding brengen. Het was slechts uitstel. Alejandro Goemans kon op voorzet van  Bart Vandesande de thuisploeg op een 1-0 voorsprong trappen. Nog voor het kwartier stond  het 2-0. Doelman Moens kon een schot van Felix Vandereyt wegwerken maar in de herneming kon Bart Vandesande de bal binnentrappen 2-0. Alejandro Goemans kopte even later de 3-0 binnen. Dynamo stak op het half uur voor het eerst de neus aan het venster. De coorzet van Iwiyisi Asemota werd door de thuisdoelman Maxim Michiels onschadelijk gemaakt. Hugues Van Holderbeke zag zijn kopbal gepakt door de thuisdoelman. 

Na de donderpreek begon Dynamo beter aan de tweede helft. Iwiyisi Asemota zette tot twee keer toe de thuisdoelman aan het werk.
De thuisploeg bleef dodelijk efficiënt. Michael Ingels knalde de 4-0 voorbij Jarno Moens. Jordy milderde maar aan de overkant trapte Anton Christiaens de 5-1 binnen. Hugues Van Holderbeke zorgde voor de 5-2 en in blessure mocht Michael Ingels de 6-2 eindstand op het bord trappen. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio