Muziek en luchtballonnen krijgen centrale plaats in kermisprogramma

Kasseitje feest in Stationsstraat

Kasseitje feest in Stationsstraat

Ook dit jaar zijn de luchtballonnen van de partij Foto: lut laureys

Lochristi - De 59ste Kasseitjes Kermis, traditioneel tijdens het derde weekend van de maand, kondigt zich opnieuw aan met een zeer goed gevulde agenda. Veel optredens, twee avonden met luchtballonnen en een vuurwerk zijn slechts enkele de vele activiteiten.

Ruim 50 medewerkers zijn er nodig om Kasseitjes Kermis in goede banen te leiden. De tent is ondertussen verrezen in de Stationsstraat voor een feest dat 4 dagen duurt.

Vrijdag neemt men nog een rustige start, maar zaterdag 14 september ziet er al een stuk drukker uit met een kindernamiddag, de Kids-run en de Kasseitjes-jogging. Deel een van de ballonmeetig GP Steve Sax in de vooravond gaat de traditionele barbecue vooraf.

Zondag 15 september is de hoogdag. Starten doet men met de rommelmarkt. Vanaf 11.30 uur zijn er optredens op de podiumwagen in de Nieuwstraat. Lokale bands als The Henchmen en Turtle Wax geven er het beste van zichzelf. De percussieband Batala zal de rommelmarkt muzikaal opfleuren en voorafgaand aan deel twee van de ballonmeeting op de ballonweide spelen. Na het vuurwerk zal Partie Party het dak van de tent spelen.

Onderstaand kan men het volledig programma terugvinden.

programma Kasseitje by Anonymous ikMjFwIFA6 on Scribd

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio