Danny Van Assche meets Dany Van Assche in nieuwe Delhaize

FOTO. AD Delhaize krijgt Unizo-award als mooiste winkel van het land

OK, de nieuwe AD Delhaize is al een tijdje open en iedereen heeft er stilaan zijn weg gevonden. Maandagavond kwam er hoog bezoek een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Unizo-voorzitter Danny Van Assche prees het ondernemerschap van AD Delhaize-eigenaar Dany Van Assche.

"Toen ik vorig jaar Dany leerde kennen op een nieuwjaarsreceptie, vertelde hij mij over zijn bouwplannen", zei Unizo-voorzitter Danny Van Assche maandagavond tijdens een Unizo-bezoek. "Op het einde van dit gesprek beloofde ik langs te komen als de winkel af zou zijn. Dany beloofde dat hij van zijn nieuwe AD Delhaize de mooiste van het land zou maken en toen ik de parking op reed wist ik het al: hij is erin geslaagd".

Kaat Baertsoen, voorzitter van de plaatselijke Unizo-afdeling prees Dany Van Assche als ondernemer 'pur sang' en wees op het belang van de lokale ondernemer binnen een gemeente als Lochristi. "En kan het toepasselijker net na het weekend van de klant en midden in de Unizo-actie 'Winkelhier' die de consument wil aanzetten tot lokaal kopen".

Dany Van Assche kreeg daarna uit handen van Danny Van Assche de Award als mooiste AD Delhaize van het land. Zijn tip voor goed ondernemerschap: "Willen werken"

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio