SK Lochristi B wint wedstrijd voor de derde plaats

SK Lochristi B wint wedstrijd voor de derde plaats

Foto: Peter Esprit

Lochristi - In een evenwichtige partij tussen de derde en vierde in de stand trok SK Lochristi B aan het langste eind. Pas in de slotfase kreeg de zege tegen Ertvelde vorm.

Ondanks het windnadeel was het SK Lochristi B dat de lakens uitdeelde. Gilles De Ridder zette zich goed door op rechts maar Theo Lietaer kwam net te laat om de bal in doel te verlengen. In de draai schoot diezelfde Lietaer met rechts de bal voorlangs. De grootste kans was voor Gilles De Ridder die op doelman Goris besloot. De eerste kans voor Ertvelde was echter wel raak.Hertschap knalde perfect een afvallende bal overhoeks binnen. Jordi Creve kwam nog 2 maal dicht bij een dubbele voorsprong maar doelman Bracke stond pal. Diezelfde doelman kwam ver uit om een bal te ontzetten maar het was Louis Lemaitre die de bal voor de lijn wegtrapte.

In de tweede helft was Ertvelde iets beter maar het was Thijs De Schoenmacker die een vrije trap met het hoofd in doel verlengde. Een misverstand in de verdediging van Ertvelde lag aan de basis van de tweede goal van Lochristi. Gilles De Ridder was zijn verdediger en doelman te snel af en werd foutief gestuit. Strafschop, een kolfje naar de hand van Thijs De Schoenmacker die zijn tweede doelpunt van de dag aantekende . In de laatste minuut zette Lietaer zich door en trapte overhoeks de 3-1 binnen.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio