Dynamo Beervelde blijft winnen

Dynamo Beervelde blijft winnen

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Dynamo Beervelde haalde vandaag opnieuw 3 punten en blijft door het puntenverlies van Destelbergen in het spoor van de leider.

Het eerste schot op doel kwam van Jerry Van Der Vloedt, die de gekwetste Iwiyisi Asemota verving. Op het kwartier speelde doelman Jelto Van De Bossche de bal naar een verdediger maar een opzittende Wolfger Ferket kon de bal veroveren en hij bood Jerry Van Der Vloedt de 0-1 voorsprong aan. Daarna was er nog een schot van Jordy Wauters, maar de thuisdoelman verwerkte de bal in hoekschop. Halfweg de eerste helft kon Wolfger Ferket de bal opnieuw veroveren. Hij bediende Jordy Wauters die zijn schot zag afwijken en in doel verdwijnen. De enige dreiging van de thuisploeg kwam van Karel Willems die naast trapte. Ruststand 0-2

Dynamo begon ook het best aan de 2de helft en scoorde meteen. Jerry Van Der Vloedt stak de bal naar Jordy Wauters die met een lobbal de thuisdoelman verschalkte. Dynamo controleerde de wedstrijd, maar op het uur kwam de thuisploeg 2 maal gevaarlijk opzetten.  Jarno Moens kon eerst een schot van de ingevallen Niels Hillaert met een ultieme reflex in hoekschop werken en ook met de kopbal van Dylan Verstraeten wist de Beerveldse doelman raad. De thuisploeg kwam niet meer aan voetballen toe en maakte wat veel onnodige fouten wat resulteerde in enkele gele kaarten in de 2de helft..

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio