Strafschop trekt Dynamo Beervelde over de streep tegen Waarschoot

Strafschop trekt Dynamo Beervelde over de streep tegen Waarschoot

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - Dynamo Beervelde had vandaag een vette kluif aan Waarschoot. In een gesloten wedstrijd met weinig kansen besliste een strafschop over winst en verlies.

De bezoekers uit Waarschoot trokken een muur op voor de verdediging en die was moeilijk te ontwrichten. De eerste kans was voor de counterende bezoekers. Robbe Geirnaert bracht de bal bij Lieven Cnudde maar zijn schot ging net over. Op het kwartier reageerde Beervelde. Een voorzet van Jordy Wauters belandde bij Jens Fiers die via een verdediger naast kopte. Op het half uur kon Bono Golfaux aanleggen, maar Ron De Zutter redde de meubelen voor de thuisploeg. Er waren voor de rust nog 2 kansen voor Jordy Wauters. Telkens bleek het vizier niet goed afgesteld.

In de tweede helft ging Dynamo iets nadrukkelijker op zoek naar een treffer. Jordy Wauters zag zijn schot via een verdediger in hoekschop gaan. Dynamo duwde door en een voorzet van de ingevallen Iwiyisi Asemota werd door Wolfger Ferket in de handen van de bezoekende doelman Dries Verborgt getrapt. Een kwartier voor tijd werd Jerry Van Der Vloedt in de zestien aangetikt door een Waarschootse verdediger en de goed gevolgde scheidsrechter wees naar de stip. Jordy Wauters zette de 1-0 op het scorebord. De bezoekers probeerden nadien het roer om te gooien en zette Dynamo onder druk, maar meer dan een paar hoekschoppen kwamen ze niet.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio