SK Lochristi B pas in slotfase voorbij SKV Oostakker

SK Lochristi B pas in slotfase voorbij SKV Oostakker

Foto: Peter Esprit

Lochristi - Een fel vertimmerd SK Lochristi B heeft moeten zwoegen om bij SKV Oostakker de volle buit te pakken. Charles Ghyselinck maakte de verlossende treffer in de slotfase.

In de eerste helft had Lochristi B het overwicht, maar Oostakker verdedigde hoog, waardoor er weinig ruimte tot voetballen was. Een viel slechts een grote kans te noteren. Lansan Van Bockstal kon Theo Lietaer bereiken die met zijn mindere rechter voorlangs besloot. Lochristi stapelde de hoekschoppen op maar kansen vloeiden hier niet uit. Langeafstandsschoten van Lorenzo De Groote en Anthony Foncke bleven zonder succes.

Kort na de rust verstuurde Thijs De Schoenmacker een perfecte bal centraal door de thuisverdediging en Sander Van De Velde trapte met zijn linker naast. De bezoekende vreugde was echter van korte duur, want even later kopte Enes Akbulut een hoekschop via doelman Davy Bracke. Alles te herdoen dus en het was Oostakker dat de beste kansen kreeg. Akbulut verscheen alleen voor doelman Bracke maar plaatste de bal net naast.  Verschelden trapte de bal naar de benedenhoek en doelman Bracke pareerde het schot. De bal belandde in de voeten van Akbulut maar Bracke hield met een knappe save zijn netten schoon. Toen iedereen zich verzoende met de puntendeling was het Charles Ghyselinck die uithaalde en doelman Derudder verraste.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio