Geen historische dagen in mei

Geen historische dagen in mei

De machineveiling wordt afgelast Foto: Geert Herman

Lochristi - OTL Lozen Boer heeft na lang wikken en wegen besloten de historische dagen _ voorzien op 15 en 16 mei _ af te gelasten. "Het is zeer realistisch dat de maatregelen die we op vandaag kennen, zullen verlengd worden. Wij wensen vanuit OTL onze verantwoordelijkheid op te nemen", zegt organisator Raf Janssens.

"Bij het in druk gaan van ons clubblad waren we nog vrij optimistisch in het aankondigen van onze evenementen. Maar enkele weken verder moeten we de realiteit onder ogen zien. Wij wensen ook uitdrukkelijk mee te werken om de toekomstige verspreiding van het virus in te dammen en willen rekening houden met de veiligheid en gezondheid van onze leden, bezoekers en sympathisanten", zegt Janssens.

Alle evenementen voor de komende maanden worden dan ook geannuleerd. Het gaat onder meer om de machineveiling op Paasmaandag 13 april, de busuitstap op dinsdag 21 april en de Historische dagen op 16 en 17 mei. Mogelijks komen hiervoor vervangdagen, maar hierover is voorlopig geen duidelijkheid.

Enkele evenementen op het jaar staan nog even on hold. Hierover wacht men nog de richtlijnen van de overheid af: Er is dus een sprankel hoop voor de rondrit Eenbeekeinde in juli, de ledenrondrit OTL in september en de ruilbeurs en machineveiling in oktober

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio