Beeldhouwer Patrick Villas stelt tentoon

Beeldhouwer Patrick Villas stelt tentoon

Foto: © The Latem Gallery

Lochristi - The Latem Gallery stelt naar jaarlijkse traditie opnieuw werken tentoon in Lochristi. In de tuin en galerie in de Hoekskensstraat (nr.126) kan men deze keer bronzen beelden en schilderijen van Patrick Villas bewonderen.

Patrick Villas (Antwerpen, 1961) is een Belgische kunstschilder en beeldhouwer. Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en begon zijn artistieke carrière als schilder en later ook als beeldhouwer met tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Zijn openbare opdrachten omvatten onder andere een levensgrote jaguar voor de Zoo van Antwerpen, een levensgrote tijger voor Cologny, een monumentale panterkop voor de Fondation Matmut pour l'Art en een fontein voor het Franse dorp Robécourt.

De komende maand stelt Patrick Villas tentoon bij The Latem Gallery in de Hoekskensstraat. De  tuin en galerie zijn er opgefleurd met zowel bronzen beelden als schilderijen. De kunstenaar zelf zal tijdens het slotweekend op 27 en 28 juni aanwezig zijn.

De tentoonstelling is open op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en maandagen van 14 tot 18 uur. Op zon- en feestdagen kan men van 11 tot 18 uur in de Hoekskensstraat 126 terecht.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio