Klasse van David Byrne komt pas in slot tot zijn recht

Disco-queen ontgoochelt op Lokerse Feesten

Lochristi - Na de DJ'sets van vrijdagavond werden de Lokerse Feesten gisterenavond echt op gang geschoten. Lady Linn was gisteren de opwarmer van dienst,gevolgd door David Byrne en Disco-queen Donna Summer. Het kan evenwel aan de smaak van ondergetekende liggen, maar deze laatste werd een afknapper. Klik op titel en lees verder. Als toemaatje krijg je nog drie fotoreportages van Lut.

Niet dat Donna Summer, imiddels al de zestig voorbij, niet over een goede stem beschikt, de disco-queen slaagde er niet echt in de kaai in vervoering te brengen. Wie Grace Jones vorig jaar bezig zag, moest bekennen dat Summer niet meer over de disco-swing van vroeger beschikt. Toen ook zij een verplicht nummer aan Michael Jackson opdroeg was voor velen de kous af.

Dan liet David Byrne, in een ver verleden de frontman van de legendarische Talking Heads, een heel wat beter indruk na. Al duurde het even tot de oudere nummers van onder het stof werden gehaald. De verwachte apotheose met Psycho Killer kwam er niet, maar dat kon niemand meer deren.

Lady Linn mocht gisteren de feestelijkheden openen en de jongedame deed dat met veel brio.  Samen met de Magnifisent Seven speelde ze een korte set met jazzy-nummers en het onvermijdelijk I don't wanna dance als beklijvend slot.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio