Stem Petra naar New York via facebook

Petra Van Hijfte dingt met haartips mee naar titel van ultieme Wella Pro Series Ambassadeur

Petra Van Hijfte dingt met haartips mee naar titel van ultieme Wella Pro Series Ambassadeur

Foto: eigen foto

Lochristi - 'Ik ben Petra, en dit is mijn blog over fashion, beauty, make-up, lifestyle, cupcakes en zoveel meer', staat er op Petra Van Hijfte haar website te lezen. De jonge dame uit Lochristi dingt nu mee naar de titel van ultieme Wella Pro Series Ambassadeur, een wedstrijd uitgeschreven door de gelijknamige keten van haarproducten. U kan voor haar stemmen via facebook.

'Ik ben verzot op cupcakes, ze zijn niet alleen lekker maar ze zien er ook schattig uit!
En de decoratie op een cupcake, is dat wat het 'af' maakt, wat erop ligt is de reden waarom je precies dié wilt opeten. En dat is bij alles zo', lezen we verder. 'De juiste accessoires, schoenen, make-up ... maken een wereld van verschil'. Op haar website kan men ideetjes opdoen en op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes in glamourland.

Petra Van Hijfte begon goed een jaar geleden met haar weblog. 'Fashion en beauty zijn al lang een van mijn favoriete bezigheden en via een website kon ik mijn interesses delen met anderen.Vandaar het idee om met een weblog te beginnen'.

Ook voor cupcakes (waarnaar haar website vernoemd werd) heeft ze een boontje en op die manier komen ook enkele kooktips op haar website terecht.

Lezers van de website vinden er inderdaad een schat aan tips terug en dit was blijkbaar ook de makers van online-magazines als Snow White Glamour als Brunette Blogging niet ontgaan. 'Bijna dagelijks post ik nieuwtjes die ik zelf leuk vind, geef ik commentaren op zaken die ik getest heb en hoop ik hiermee de lezer informatie te bezorgen'.

Petra Van Hijfte deed enkele maanden geleden mee aan de Wella Pro Series Ambassadeur-wedstrijd en haar stripverhaaltje viel blijkbaar in de smaak, want ze werd een van de tien ambassadeurs. 'Om verder te gaan moesten we zes artikels en drie filmjes maken waarin Wella een plaats moest krijgen. Onderstaand kan u een van haar filmpjes terugvinden.

Om de titel van ultieme Wella Pro Series Ambassadeur in de wacht te kunnen slepen moet Petra de meeste stemmen halen. Dit kan men doen door de facebookpagina van Wella Pro Series België te klikken. Op de 'ambassadeurs' pagina ziet men de verschillende bloggers en kan men zijn stem uitbrengen. Er kan gestemd worden tot 30 juni en laat dat nu net haar verjaardag zijn.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio