Black Box Revelation stevig als altijd

LOKEREN - Net voor ze het podium opliepen zagen we Jan Paternoster en Dries Van Dijck grappen met elkaar, maar eenmaal on stage spatte de energie er af, of wat had je anders van de Black Box Revelation verwacht.

Lokeren programmeert dit jaar een pak Belgische bands en Black Box Revelation kon dan ook niet ontbreken. De afgelopen jaren was het duo nauwelijks van de affiche op de kaai weg te slaan. Hun passage in Werchter en Dour vorige maand ging evenmin onopgemerkt voorbij, maar Jan Paternoster en Dries Van Dijck houden de festivals in ons land stilaan voor bekeken. Black Box Revelation speelt hier nog enkele concerten, alvorens opnieuw naar de Verenigde Staten af te zakken.

Dat Black Box Revelation enkele knallers van songs heeft, weet iedereen en de rauwe garagerock met stevige bluesinvloeden knalt op de kaai meteen uit de boxen. Nummers als High on a wire, Gravity blues en Rattle my heart steken het vuur voortdurend aan de lont en even meenden we een even 'vette' sound al Neil Young te horen uit de gitaar van Paternoster. Crowdsurfen zat er net niet in, al gingen er enkelen de lucht in.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio