0-1 nederlaag

VK Nieuw Beervelde blijft in sukkelstraatje

VK Nieuw Beervelde blijft in sukkelstraatje

Foto: eigen ontwerp

Lochristi - VK Nieuw Beervelde speelde een verdienstelijke partij tegen Gijzenzele, maar moest opnieuw het onderspit delven. Afwerken blijft het probleem aan de Zevestraat, waar het degradatiespook blijft opdoemen.

De spelers moesten zich aanpassen aan een zwaar en glibberig terrein, waar goed voetbal nauwelijks mogelijk was.. Het duurde tot de 18’ voor een eerste gevaarlijke aanval kon opgezet worden door de thuisploeg. Een voorzet van Bart De Maesschalck werd door Matthias Neyt richting doel getrapt, maar de bezoekende doelman Davy Bracke was paraat. Enkele minuten later was Bracke opnieuw bij de pinken op een kopbal van Bart De Maesschalck. Het Gijzenzele-sluitstuk bleef sterk keepen op een nieuwe poging van De Maesschalck en Jarmo Gilling zag zijn schot tegen de deklat uiteenspatten. Mike Loiodice zorgde voor het eerste gevaar van de bezoekers maar thuisdoelman Koen Michiels was ook wakker. Beide ploegen kregen nog wat halve mogelijkheden maar de 0-0 bleef op de bordjes staan. 

Nieuw Beervelde begon het best aan de 2de helft, maar het scenario van de eerste 45 minuten herhaalde zich. Bart De Maesschalck kreeg de bal terug in de voeten van een bezoekende verdediger maar zijn schot werd opnieuw onschadelijk gemaakt door Davy Bracke. Daarna kwamen de bezoekers gevaarlijk opzetten. Jens De Neve zette Koen Michiels aan het werk en na een aanval op rechts belandde de  bal bij Kristof Maes die de 0-1 binnentrapte. Beervelde zette nog een slotoffensief in. De bezoekers hielden de netten echter schoon, ook al incasseerden ze in nauwelijks een kwartier nog drie gele kaarten.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio