Dwight Waeytens zorgt voor sportieve insteek

Belgische Techniek Kampioenschappen op Blaarmeersen

Belgische Techniek Kampioenschappen op Blaarmeersen

Dwight Waeytens, hier als speler bij den B, is van alle sportmarkten thuis Foto: Peter Esprit

Lochristi - Op zaterdag 22/06/2013 organiseert Sportpartners België de eerste editie van de BTK (Belgische Techniek Kampioenschappen) op de kunstgrasterreinen aan de Blaarmeersen te Gent. Een van de initiatiefnemers is Lochristinaar Dwight Waeytens, jeugdtrainer bij AA Gent, organisator van de Mido-stages en speler bij ... den B van SK Lochristi.

Op die dag zijn alle kinderen van 6 tem 14 jaar welkom om deel te nemen aan dit kampioenschap. Onder deskundige leiding worden er techniekposten opgesteld en worden de deelnemers per leeftijd ingedeeld om alle oefeningen uit te voeren. Per leeftijd wordt er een winnaar bekend gemaakt die dan later zal strijden tegen andere locatiewinnaars om op die manier de ultieme beloning in de wacht te slepen: een weekend naar Manchester United.

'De eerste manche voor het BTK gaat door op de kunstgrasterreinen van de Blaarmeersen in samenwerking met SK Lochristi' zegt Dwight Waeytens, die voor de sportieve insteek zorgt bij het BTK'. Deze eerste sessie is eigenlijk een promo-event om de Belgische Techniek kampioenschappen te introduceren en te tonen waar het om draait'

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor jonge spelers. Inschrijven kan moet dan wel zo snel mogelijk via www.sportpartners.be. De prijs per deelnemer bedraagt 40 euro voor een volledige dag. 'Alle deelnemers krijgen mooi pakket als aandenken. De wedstrijd staat ook open voor meisjes die in een afzonderlijke categorie worden onderverdeeld', aldus Waeytens.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio