4-7

SV Zaffelare krijgt rode lantaarn toegeschoven na spektakelrijke partij

SV Zaffelare krijgt rode lantaarn toegeschoven na spektakelrijke partij

Foto: eigen foto

Lochristi - Een vooroorlogse score deze namiddag op het terrein van SV Zaffelare, maar door de nieuwe nederlaag komt de degradatie wel heel dichtbij. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie krijgt SVZ de weinig benijdenswaardige rode lantaarn toegeschoven

Zaffelare kende nochtans een droomstart. Een fraaiepas van Lennert De Waele belandde Simon Baeyens en die trof raak in het dak van het doel. Verrebroek sloeg keihard terug en zette binnen de 2' een achterstand om in een voorsprong langs Thijs De Lange en Thomas Van Osselaer. Zaffelare kwam nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar het was Verrebroek dat de score opdreef via Dempsey Maes én Thijs De Langhe. Ruststand 1-4.

Na de pauze moest Zaffelare volop aan de bak en dat loonde. Een perfecte voorzet van Tom Thomas richting tweede paal werd door Simon Baeyens in doel gelegd. Opnieuw sloegen de bezoekers keihard terug via Thomas Van Osselaer die met 2 treffers de thuisdefensie een zoveelste op een hoopje speelde. Invaller Bram Opsomer trapte de 3-6 binnen en Simon Baeyens miste een strafschop. In de 90' scoorde Gert Polfliet de 4-6, maar even later mocht ook Verrebroek een strafschop nemen. Door de 4-7 wordt het voor SVZ moeilijk om de degradatie te voorkomen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio