Bobbejaanland pakt uit met 'The Forbidden Caves'

Bobbejaanland pakt uit met 'The Forbidden Caves'

Foto: Bobbejaanland

Kasterlee - Pretpark Bobbejaanland opent op zaterdag 4 april weer de deuren voor het nieuwe seizoen. Een nieuwe attractie die ongetwijfeld in de kijker zal staan, is de 'belevingstunnel' the Forbidden Caves.

De nieuwe trekpleister van Bobbejaanland zal wellicht begin mei voor het publiek opengaan, maar nu al kijken vele Bobbejaanlandfans reikhalzend uit naar de mysterieuze grottenexpeditie.

'The Forbidden Caves' voeren je mee op een avontuurlijke trip door de regenwouden van Khyonesië in Zuid-Oost-Azië. De oorspronkelijke stammen die de grotten zouden bewoond hebben, zijn blijkbaar van de aardbodem verdwenen...Maar er zouden zich ook magische kristallen bevinden in de grotten.

Roland Kleve, CEO van Bobbejaanland, is best trots op de nieuwe attractie: 'The Forbidden Caves is een nieuw soort attractie waaarin ontdekking, interactie en verrassingseffecten de hoofdrol spelen'. 

In deze nieuwe ride is plaats voor zestig personen per rit, en de beleving duurt ongeveer tien minuten. Bobbejaanland betaalde 5 miljoen euro voor de nieuwe attractie. Die vormt samen met attracties als King Kong, Banana Battle en Revolution de gethematiseerde zone 'Adventure Valley'.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio