Zesde open wervendag op zondag 13 mei

Ring rond Kasterlee wordt even een 'open werf'

Ring rond Kasterlee wordt even een 'open werf'

De werken aan de ring rond Kasterlee en de tunnel onder provinciaal domein de Hoge Mouw schieten goed op. Foto: Paul Keyenberg

Kasterlee - De werken aan de ring rond Kasterlee -als onderdeel van de noordzuidverbinding Kempen- trekken heel wat aandacht van bewoners en toevallige voorbijgangers. Vooral de sleuf die ter hoogte van de Goorseweg werd getrokken om een 500 meter lange tunnel onder provinciaal domein de Hoge Mouw aan te leggen, is soms bij wijze van spreken de 'grootste toeristische attractie' van Kasterlee.

Voor een begeleid bezoek aan deze werf krijgt het grote publiek de kans tijdens de zesde editie van de 'Open wervendag' op zondag 13 mei.

Die dag zal ook de werf van de ring rond Kasterlee van 10 tot 17 uur openstaan voor het publiek. Reeds op eerdere zondagen -ook wanneer de werf gesloten is- zijn al heel wat nieuwsgierigen ter plaatse een kijkje gaan nemen.

Maar op zondag 13 mei is het ook officieel toegelaten. Bezoekers vinden parkeergelegenheid aan de Noordlaan, vlakbij het rondpunt met Pastorijstraat en Lichtaartsebaan.

Meer info vind je op www.openwervendag.be en www.noordzuidkempen.be

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio