N-VA Zoersel gaat resoluut voor verandering

N-VA Zoersel gaat resoluut voor verandering

Foto: N-VA Zoersel

Zoersel - Met lijsttrekker Liesbeth Verstreken in de rangen doet N-VA Zoersel dit jaar een gooi naar het burgemeesterschap. Het programma van de partij getuigt dan ook van een stijlbreuk met het verleden.

Opmerkelijk is dat N-VA Zoersel rechtstreeks contact gaat zoeken met de burgers. ‘We verkiezen om naar de mensen te gaan, met hen te spreken. Hiervoor houden wij wijkstormen. Elke zaterdag gaan we naar een wijk van onze gemeente, bellen aan elk huis aan en vragen de mensen wat er allemaal moet veranderen. We willen een groot deel van de burgers aan de tand gevoeld hebben. En uiteraard zullen we met ons team aanwezig zijn op veel evenementen en organiseren we allerhande activiteiten’, luidt het bij Koen Paredaens van N-VA Zoersel.

Jong N-VA

Enkele maanden terug startte de partij met de eerste jongerenpartij in de gemeente. Op de verkiezingslijst vinden we dan ook vier leden uit Jong N-VA terug. ‘We merken bij de N-VA-aanhang een bruisend enthousiasme. De oprichting van een jongerenafdeling is daar het beste bewijs van. We zijn er van overtuigd dat we met dit team sterke resultaten gaan neerzetten’, vertelt Paredaens.

Geen verhoging van de belastingen

Dat N-VA Zoersel de belangen van fundamentele veranderingen hoog in het vaandel draagt, mag duidelijk zijn. Vooral het beletten van verdere verstening en verstedelijking is een belangrijk punt op de agenda van de partij. En niet alleen daar willen ze iets aan veranderen. ‘Wij willen voor onze burgers de knip op de beurs houden en dus geen verhoging van de belastingen. Onze sterkste provinciale kandidaat, Christiaan Janssens, 7 de plaats district Kapellen, staat strijdt bovendien voor de afschaffing van het provinciale niveau’.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio