Sp.a Zoersel is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober

Sp.a Zoersel is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober

Foto: Sp.a Zoersel

Zoersel - Sp.a Zoersel heeft haar lijst bekendgemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Op de lijst vinden we enkele bekende Zoerselse socialisten terug waaronder Louis Eyskens en René Lens. Partijvoorzitter Marc Somers streeft samen met zijn team voor een aangename, veilige en betaalbare gemeente.

‘Onze aandacht gaat naar betaalbare woningen voor elke inwoner. Zoersel moet een groene gemeente blijven waar het voor iedereen aangenaam, comfortabel, veilig en betaalbaar wonen is. Het moet een betrouwbare gemeente blijven voor al zijn inwoners waar iedereen verantwoordelijk opneemt.

We zijn trots om een ploeg van gemotiveerde jongeren te kunnen voorstellen waarvan de jongste 18 wordt in september en die zich allemaal willen inzetten voor de jeugd en de jonge gezinnen in Zoersel. De senioren worden vertegenwoordigd door een aantal vitale en actieve mensen die de rechten en mogelijkheden van deze steeds groter wordende groep willen verdedigen', aldus partijvoorzitter Somers.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio