Euro Attractions Show van 30 september tot en met 2 oktober

Syx Automations aanwezig op Europese beurs voor attractiesector in Amsterdam

Syx Automations aanwezig op Europese beurs voor attractiesector in Amsterdam

Syx Automations aanwezig op Europese beurs in Amsterdam Foto: pli

Ieper - Van woensdag 30 september tot en met vrijdag 2 oktober aanstaande vindt in de RAI in Amsterdam de grootste bijeenkomst van de Europese attractie-sector plaats. Ook Syx Automations uit Ieper zal als exposant op deze beurs aanwezig zijn en de laatste nieuwtjes tonen.

Drie dagen lang zullen op de beursvloer meer dan 250 exposanten hun nieuwste producten en diensten tonen. Drie dagen lang worden tijdens seminars en workshops de nieuwste ontwikkelingen in de branche besproken. Er worden meer dan 7.000 mensen uit 60 verschillende landen verwacht.

Beursvloer vol nieuwigheden
Meer dan 250 bedrijven zullen op de beursvloer hun nieuwste producten aanprijzen. Het aanbod zal uiteenlopen van toegangs- en informatiesystemen tot achtbanen, van show- en filmapparatuur tot bewegende poppen en van drankautomaten tot virtual reality-spellen.

Nieuwe ontwikkelingen in de branche zullen niet alleen op de beursvloer te zien zijn, maar ook in verschillende seminars besproken worden. Het centrale thema is ‘attracties in 2010’. Topsprekers geven hun visie op de vraag hoe attractieparken, musea en dierentuinen er in 2020 uit zullen zien.

Over Syx Automations Group
SYX AUTOMATIONS, met hoofdzetel te Ieper en filiaal in Nijkerk (NL) is marktleider in de Benelux betreffende software- en automatiseringsoplossingen voor de recreatiewereld.

Syx Automations is reeds 24 jaar een gewaardeerd ICT bedrijf met momenteel meer dan 70 professionele werknemers.

Een innovatieve softwareontwikkeling door dochteronderneming SyDelSoft® en een constante customer awareness leiden dagelijks tot verdere expansie. De focus daarbij ligt op totaalprojecten met als kern het eigen softwareplatform ReCreateX®, ontwikkeld voor recreatieve overheidsdiensten, musea, theaters en recreatieparken.

Naast ReCreateX behoren ook IT services, toegangscontrolesystemen, en het eigen gebouwenbeheersysteem tot de core competenties van Syx Automations. Met meer dan 600 succesvolle implementaties is Syx Automations de referentie in dit marktsegment.

De Euro Attractions Show vindt plaats van 30 september tot en met 2 oktober 2009. De beurs is op woensdag en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is de beurs van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Meer informatie is te vinden op de website van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA): www.IAAPA.org/EAS

De IAAPA, opgericht in 1918, is de grootste internationale vak-organisatie ter wereld voor amusementbedrijven met een vaste standplaats. De organisatie vertegenwoordigt meer dan 4.000 aanbieders, leveranciers en individuele leden uit meer dan 90 landen. IAAPA Europa heeft 650 leden.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio