Gezond ontbijt wacht

FitClass in de prijzen

FitClass in de prijzen

Bij de overhandiging van de cheque viel ook de Ieperse FitClass in de prijzen Foto: FitClass

Ieper - FitClass To Walk Again, het grote beweegevenement dat plaatsvond op 1, 2 en 3 juni, heeft 18.440 EUR opgebracht voor het goede doel. De Ieperse FitClass viel hierbij in de prijzen.

FitClass To Walk Again, het grote beweegevenement dat plaatsvond op 1, 2 en 3 juni, heeft 18.440 EUR opgebracht voor het goede doel. Met enige fierheid overhandigde Luc Van Lierde, boegbeeld van FitClass, de cheque aan Johan Cremery, verantwoordelijke fondsenwerving en sponsoring, van To Walk Again vzw.

De overhandiging van de cheque vond plaats op donderdag 28 juni in het Sporta-centrum te Tongerlo.

De school die de meeste inschrijvingen realiseerde, wint een gezond ontbijt in aanwezigheid van beide boegbeelden, Luc Van Lierde en Marc Herremans, het voltallige FitClass-team en heel wat BV’s die de actie hebben gesteund.

FitClass liet weten dat er in totaal 3 scholen het gezond ontbijt in de wacht hebben gesleept, voor hun uitmuntende bijdrage aan de actie: KA Erasmus in Deinze, Campus Minneplein te Ieper en KTA Brasschaat.

In overleg met de scholen, vindt dit gezond ontbijt plaats in september. Op dat moment zal ook het startschot van de volgende FitClass To Walk Again actie worden gegeven. Hierover later meer.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio