Op 11 mei in 't Folk

Moederdagconcert

Heuvelland - Het is ondertussen al weer meer dan 10 jaar geleden dat in het muziekcentrum te Dranouter in samenwerking met dé Academie Ieper de opleiding volksmuziek van start ging.

 Je kan er terecht voor opleidingen diatonisch accordeon (of ‘trekzak’ in de volksmond), draailier en (Vlaamse) doedelzak. De lessen worden gegeven door respectievelijk Jean-Marie Inion en Trui Allemeersch, Paul Garriau en Stefan Timmermans.

In de afgelopen jaren groeide de gewoonte om deze nieuwe talenten het beste van zichzelf te laten geven op het jaarlijkse ‘Bal van de Volksmuziekschool’.

In 2014 kiezen we echter voor een licht gewijzigd concept: we verwennen jong en oud met een eersteklas Moederdagconcert op zondagmiddag 11 mei.

Iedereen is van harte welkom op dit gezellig aperitiefconcert in de concertzaal van het muziekcentrum. De toegang is gratis.

Aansluitend kan je in de foyer aanschuiven voor een moederdagmenu van de bovenste plank.

Gelieve voor de maaltijd te reserveren via info@dranoutercentrum.be. Op het menu staan: Kalfsblanquette met lentegroentjes en puree aan 17Euro, indien gewenst te combineren met  voorgerecht: asperges met gerookte zalm en hollandaise aan 11 euro.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio